0

Про пекельні санкції, необхідні для росії

Дуже хочеться, щоб в пакеті “пекельних санкцій”, про які каже Захід, зокрема були:
– ембарго на поставки будь-якої продукції в РФ та для використання в РФ;
– заборона надання послуг на території РФ;
– заборона фінансування компаній, у яких кінцевими бенефіціарами є юридичні особи з РФ та громадяни РФ, а також фінансування громадян РФ;
– заборона громадянам та юридичним особам РФ брати участь у культурних, спортивних, освітніх та наукових заходах в західних країнах, крім громадян, які публічно осудили режим Путіна і військове вторгнення РФ в Україну;
– заборона подорожей в РФ;
– заборона імпорту будь-яких товарів та послуг з РФ, в тому числі нафти та природного газу.
Санкції можуть мати певний період для завершення відповідної діяльності, який не має перевищувати 2 місяці.
Зокрема, це також означає, що всі західні компанії, без виключення, мають в стислий термін припинити свою діяльність на території РФ.
Захід має зрозуміти, що Путінська Росія розпочинає війну проти Західної цивілізації. І від негайних дій Західних країн залежить, чи зможе Західна цивілізація виграти цю війну.
На жаль, Україна поки єдина здійснює збройний опір.
Але якщо Захід поки не готовий до справжнього військового альянсу з нами проти Росії, що неправильно, але це інше питання, то принаймні Західні країни мають ставитися до Росії в невійськових сферах так, якби у них була війна з Росією.
Це дуже простий і морально чіткий тест – чи співпрацювали би вони з Росією так, як зараз, якби Росія здійснили військову агресію проти них самих.